simple website maker

VISIE EN MISSIE FYSIOTHERAPIE DE MARREN

Wij staan voor persoonlijke behandeling, veelzijdige zorg op maat, preventie en samenwerking. Dat zijn onze vier speerpunten.

• PERSOONLIJK

Goed luisteren en kijken vinden wij de belangrijkste onderdelen van ons vak. Een klacht kan veel oorzaken hebben. Als we precies weten waar uw klacht vandaan komt, kunnen we samen met u een passend behandelplan maken. 

• VEELZIJDIG

Fysiotherapie de Marren heeft een veelzijdig aanbod aan behandelmethoden en therapieën. Van fysiotherapie en manuele therapie tot neurorevalidatie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en adem-en ontspanningstherapie. Iedere klacht vraagt om een eigen benadering. Ieder mens ook.

• PREVENTIEF

Onze behandelplannen zijn niet alleen gericht het bestrijden van uw actuele klacht, we werken ook aan preventie van klachten in de toekomst. Een duurzame balans in uw lijf, dat is ons doel bij elke behandeling. Uw actieve participatie versnelt dat proces.

• SAMENWERKING

Fysiotherapie de Marren beschikt over een goed regionaal netwerk. Wij werken graag samen met andere collega’s in de zorg om zo vanuit verschillende vakgebieden naar een klacht te kunnen kijken. Samen werken aan een betere zorg, daar wordt u vooral beter van.